Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Fiskars

Fiskars

Wist u dat Fiskars een van de oudste bedrijven in de westerse wereld is? Het Finse merk is maarliefst 350 jaar oud en telt nog steeds door. In de zeventiende eeuw is het bedrijf ontstaan als ijzerfabriek. Momenteel produceert het merk prachtige producten voor in de tuin en keuken. Op Werksupply vindt u een deel van het assortiment om uw tuin netjes mee te houden. Bekijk de gehele Fiskars collectie snel:

Fiskars bijl

Fiskars producten zijn snel te herkennen door de opvallend oranje details in de vormgeving. Het merk is enorm oud maar is deste modern als het gaat om de materialen en techniek waarmee de producten worden ontworpen. Bijna alle bijlen van Fiskars zijn voorzien van een kunststof steel. De bijlkop is voorzien van een PTFE coating die zorgt dat de kop niet onwrikbaar in het hout blijft steken. Daarnaast is het onmogelijk dat de bijlkop loslaat van de steel aangezien hij geïntegreerd is. Bekijk snel het hele aanbod.

Fiskars snoeischaar

Iedereen die planten of bloemen in zijn tuin of balkon heeft staan heeft een goed snoeischaar nodig. De snoeischaren van Fiskars zijn dan een enorm goede optie. De scharen zijn licht van gewicht en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast moet u wel kijken welke snoeischaar het beste past bij hetgeen wat u gaat snoeien. De bypass-snoeischaar is beter voor jong en fris groen aangezien het een rechte snede geeft. Een aambeeld-snoeischaar is weer beter voor hard of dood hout en kleine takjes. Voor welke snoeischaar van Fiskars gaat u?