Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Gereedschap

U kunt nog zo’n goede werkkleding en -schoenen hebben maar dan kunt u nog niet altijd meteen aan de slag. Voor sommige klussen heeft u gereedschap nodig om aan het werk te kunnen. Natuurlijk hebben we op Werksupply ook een mooi aanbod aan groot en klein gereedschap om ieder klus mee te kunnen klaren. Van zakmessen tot heggenscharen en van gereedschapskoffers tot multitools. Bekijk snel het gereedschap en ga aan de slag!

Gereedschapskoffer

Gereedschap is nodig wanneer u iets wilt maken in en rond het huis of voor tijdens uw werk. Wanneer de collectie steeds groter wordt is het prettig om een gereedschapskoffer aan te schaffen waar u alles in kunt opbergen en vervoeren. Er is veel verschil in grote, afmetingen en de manier van opbergen. Bekijk het gehele aanbod en vindt een passende koffer of opberg manier voor uw kostbare gereedschap.

Zakmes

Een van de meest bekende en praktische gereedschappen is toch wel het zakmes. Compact en gemakkelijk mee te nemen. Zo heeft u alles bij de hand wat u mogelijk onderweg nodig gaat hebben. Van een schaar tot schroevendraaier en van een vijl tot een mes. Bekijk alle zakmessen van hoogstaande merken op Werksupply en ga goed voorbereid op pad.