Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Werkkleding

De juiste werkkleding is enorm belangrijk, of u nu op het kantoor werkt of in de bouw. Natuurlijk moet de kleding op u goed beschermen tegen risico's op de werkvloer wanneer deze er zijn. Denk aan een bouwplaats, loods of in de haven. Op Werksupply vindt u juiste werkkleding die u hier tegen beschermt en ook nog eens comfortabel zitten. Bekijk snel het grote assortiment en ga goed voorbereid aan de slag.

Werktrui

Werk gaat, bijna, altijd door. In de zomer, winter, door weer en wind. U moet de juiste kleding dragen voor de juiste omstandigheden. Wanneer het kouder begint te worden is een trui wel erg prettig. Gelukkig hebben we op Werksupply prachtig mooie truien die perfect zijn voor het werk in de bouw, industrie of techniek. Ga voor een hoodie met capuchon of een dunne trui om laagjes mee te creëren. Welk design is uw favoriet.

Werkoverall

Maakt u zich wel eens zorgen dat uw broek afzakt tijdens het werk, het is in ieder geval iets waar u zich druk om wil maken. Met een overal hoeft u zich hier zeker geen zorgen meer om te maken. Naast praktisch is een overal ook nog modieus en trendy. Daarnaast kunt u er veel spullen in kwijt zoals wat gereedschap en uw telefoon bijvoorbeeld. Op Werksupply hebben we een super mooi aanbod aan verschillende werkoveralls van topmerken, welke is uw favoriet?