Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werkschoenen Dames

Op Werksupply vindt u veel werkschoenen die geschikts zijn voor dames. In Nederland geldt een systeem van kwaliteitseisen waar beschermend schoeisel voor dames en heren aan moet voldoen. De damesschoenen die u hier vindt voldoen hier allemaal aan, u kunt hier op filteren links in het scherm. Bekijk het mooie aanbod en vindt uw favoriet!

Dames werkschoenen

Wanneer u werkzaam bent in de techniek, bouw of industrie is het belangrijk dat u goede schoenen draag die uw voeten beschermen. Een goed paar dames werkschoenen is dus een echte must. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan werkschoenen voor dames in verschillende modellen en kleuren. Ga voor een hoog model met veters, of gaat u liever voor een schoen met rits? Bekijk ook goed aan welke kwaliteitseisen de schoenen moeten voldoen.

Werkschoenen dames stalen neus

Het is belangrijk dat u goed bekijkt aan welke kwaliteitseisen de werkschoenen moeten voldoen. In Nederland is hier een systeem voor bedacht waarmee u gemakkelijk de juiste schoen kunt vinden. S1: In de schoen zit antistatisch en een energie absorberende hak. S1P: De schoen heeft een anti-perforatie zool S2: Verhoogde waterdichtheid. S3: In de schoen zit een verharde tussenzool en antislipprofiel. Bekijk dus goed welke soort schoenen u moet dragen zodat ze de juiste veiligheidsmaatregelen bevatten.