Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Werktrui

Wanneer het richting de herfst gaat en het wat frisser wordt is een trui de perfecte outfit voor tijdens het werken. Natuurlijk moet deze trui wel comfortabel zitten en veilig zijn voor op de werkvloer. De truien op Werksupply zijn dat zeker. Hier vindt u een mooi aanbod aan heren- en damestruien van hoge kwaliteit. Daarnaast zien ze er ook nog eens trendy uit en gaan jarenlang mee. Voor welke trui gaat u?

Werktrui heren

Snel een trui aan over je shirt wanneer het kouder begint te worden of een lekkere dikke trui onder uw jas wanneer het echt koud is. Tijdens het werken moet u zich goed kleden en dan kan een vest natuurlijk niet missen in de kledingkast. Op Werksupply vindt u een mooie collectie aan heren werktruien die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de bouw of techniek. Zo kunt u ook wanneer het wat kouder word comfortabel aan de slag. Bekijk snel het aanbod en vindt de perfecte werktrui om uw garderobe mee aan te vullen.

Werktrui dames

Het is algemeen bekend dat vrouwen het toch vaak iets sneller koud hebben dan mannen, een perfecte reden om een trui aan te trekken tijdens het werk! Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan werktruien voor dames met mooie en trendy designs. Ga voor een roze trui met een vette opdruk of liever iets rustigere sweater met natuurlijke kleuren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen of dat u een capuchon wil of zakken bijvoorbeeld? De keuze is geheel aan u!