Schoenmaat
Kleur
Hoogte
Zool
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Grisport

Grisport

Het Italiaanse merk Grisport is sinds 1977 bezig met het maken van bergwandelschoenen, die vandaag de dag nog steeds enorm populair zijn. Daarnaast is het merk zich in 2004 ook gaan focussen op veiligheidsschoenen. Door de vele kennis en technische expertise vanuit de bergwandelschoenen zijn ook de veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Tegenwoordig worden er ieder jaar miljoenen paren Grisport schoenen geproduceerd.

Grisport werklaars

Grisport heeft natuurlijk een mooi aanbod aan werkschoenen maar ook de werklaarzen van het merk zijn enorm populair. Ze hebben ten eerste mooie designs en veel keus in kleur en maat. Daarnaast is er veel keus in veiligheidsklassen waardoor er voor bijna alle werkzaamheden juiste laarzen beschikbaar zijn. Perfect voor de constructie-, metaal-, bouw-, transport- en agrarische sector. Bekijk snel de gehele collectie en vind een passend paar voor in uw schoenenrek!

Werkschoenen Grisport

Bent u op zoek naar hoogwaardige en comfortabele werkschoenen? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! De werkschoenen van Grisport zijn namelijk van een hoogwaardige kwaliteit en gemaakt met innovatieve technieken. Hierdoor gaan ze jarenlang mee en zijn ze erg comfortabel. En nog belangrijker, ze beschermen uw voeten ten alle tijden. Van natte omstandigheden tot vallende objecten, het maakt niet uit met de werkschoenen van Grisport. Neem hierboven een kijkje in ons assortiment Grisport werkschoenen en kijk of de juiste schoen er voor u tussen zit.