Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Gevavi

Gevavi

Gevavi is een hoogstaand merk Nederlands merk wat al meer dan 75 jaar werkschoen, -laarzen en -kleding produceert van hoge kwaliteit. De schoenen van het merk zijn er in vele verschillende soorten en maten, vooral de werkschoenen met sneaker look zijn erg populair. Ook de werkkleding is in trek, van jassen tot broeken en van sokken tot bodywarmers. Bekijk hier de hele collectie van Gevavi.

Gevavi werklaarzen

Het hoogstaande merk Gevavi heeft een mooi aanbod aan veiligheidslaarzen met veiligheidsklassen S3. Veiligheidsklassen S3 betekent dat de laars beschikt over een beveiligde neus en zool. Daarnaast is de laars ook waterdicht en bestand tegen andere liquide middelen als olie, loog en zuur. Er is keuze in model en kleur, bekijk snel het mooie aanbod en vindt een prachtig nieuw paar werklaarzen van Gevavi.

Gevavi veiligheidsklomp

Naast schoenen en laarzen heeft Gevavi ook verschillende werkklompen. Deze klompen beschikken ook over een veiligheidsklassen maar worden in werkomgevingen zoals horeca, voedingsindustrie en zorg gebruikt. De schoenen zijn namelijk beschermd maar ook hygiënisch aangezien gemakkelijk aan en uitgetrokken kunnen worden. Natuurlijk zijn ze ook perfect voor werk in en rond de tuin of op een werkplaats. Bekijk snel het mooie aanbod aan Gevavi veiligheidsklomp.