Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Werkklompen Dames

Werkklompen lopen heerlijk, zijn erg hygiënisch en gemakkelijk aan en uit te doen, dit klinkt toch als de perfecte werkschoen voor dames? Op Worksuppy vindt u een mooi aanbod aan werkklompen voor dames in verschillende soorten en maten. Of u nu in de zorg, bouw of horeca werkzaam bent. Bekijk de website snel en vindt uw nieuwe paar werkklompen!

Werkklompen zorg

Ook voor vrouwen zijn werkklompen ideaal om te dragen, en dit wordt dus ook al veel gedaan. Zeker in de medische wereld, food industrie en in cleanrooms zijn de klompen veel terug te vinden. Klompen zijn namelijk goed schoon te houden en kunnen snel aan- en uitgedaan worden. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan werkklompen voor dames in verschillende modellen. Bekijk snel de gehele collectie en vindt een paar klompen wat bij u past!

Dames werkklompen

Naast heren klompen hebben we op Werksupply ook een mooi aanbod aan werkklompen voor dames. De klompen variëren in doeleinden en veiligheidsklassen. Of u nu opzoek bent voor klompen voor in de zorg of voor in de bouw met normering S3, op deze webshop vindt u het allemaal. Veel van de dames klompen zijn speciaal gemaakt voor een damesvoet waardoor ze goed aansluiten en u er dagen op zou kunnen lopen. Welk dames werkklompen is uw favoriet?