Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Werkklompen Heren

Naast werkschoenen zijn werkklompen ook een enorm populair om te dragen wanneer u in de bouw horeca, transport zorg of logistiek werkt. De klompen zijn gemakkelijk aan en uit te doen en hygiënischer dan werkschoenen. Daarnaast vindt u op Werksupply klompen in verschillende veiligheidsklassen. Bekijk de collectie en vind een passend paar!

Werkklompen S3

Werkklompen met veiligheidsklassen S3 hebben een veiligheidszool, zijn vuil- en waterafstotend, hebben antistatische eigenschappen en zijn voorzien van een veiligheidsneus. Misschien verwacht u dat de klomp zwaarder wordt aangezien er een veiligheidsneus in zit. Echter is de techniek al zo ver dat de veiligheidsneuzen bijna niets meer wegen en de klomp dus erg comfortabel draagt. Bekijk de gehele collectie op Werksupply en vindt een paar wat bij u past.

Heren werkklompen

Er zijn verschillende soorten werkklompen, het grootste verschil zit hem in de veiligheidsklassen waar ze onder vallen. Dit duidt aan hoeveel de klomp aan kan en hoe goed hij uw voeten beschermd. Daarnaast is er ook verschil in model, maat en vormgeving. Natuurlijk heeft u zelf ook wensen, welke werkklomp het fijnste loopt is voor iedere man anders. Bekijk de verschillende werkklompen voor heren op de website, deze zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving, zo vindt u gemakkelijk uw perfecte paar werkklompen!