Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Werkklompen

Natuurlijk zijn er ook werkklompen te vinden op deze webshop. De werkklompen in het assortiment zijn van hoge kwaliteit en de beste merken. Hierdoor gaan klompen lange tijd mee en hebben een prettige pasvorm waardoor ze comfortabel lopen. Werkklompen zijn ervoor heren en dames en in verschillende veiligheidscategorieen. Bekijk ze allemaal en vindt uw favoriet!

Werkklompen heren

Werkklompen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Toen de veiligheidsvoorschriften binnen veel bedrijven werden aangescherpt bleven de klompen nog wat achter met een aanbod aan veilige modellen. Echter is dat nu niet meer het geval en is er genoeg keuze wanneer het aankomt op werkklompen. Het is niet zo gek dat de klompen zo populair zijn want ze lopen heerlijk en zijn enorm comfortabel. Op Werksupply zijn ze beschikbaar in verschillende maten en veiligheidscategorieen. Welke is uw favoriet?

Werkklompen dames

Wanneer u het werk bent wilt u natuurlijk comfortabel schoeisel dragen, vooral wanneer u veel loopt. Werkklompen zijn hier perfect voor. Ze zitten heerlijk, zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en zijn veilig. Daarnaast worden de klompen ook vaak gedragen voor de hygiëne bijvoorbeeld in de horeca of medische sector. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan werkklompen voor dames in verschillende modellen. Bekijk ze snel en vindt uw favoriet!

Veiligheidsklompen

De werkklompen zijn er op Werksupply te vinden in verschillende veiligheidscatagorieen. Bekijk dus goed aan welke eisen de klomp moet doen voor de werkzaamheden die u uitvoert en de locatie waar u werkt. Daarnaast bieden de klompen veel loopcomfort en ze dragen gemakkelijk. De klompen zijn van verschillende topmerken zoals Gevavi of Sanita. Door deze hoge kwaliteit gaan de klompen jarenlang mee en zult u er veel plezier van hebben.