Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Sixton Peak

Sixton Peak

De missie van Sixton Peak is elke dag de best mogelijke veiligheidsschoenen te creëren. Uw voeten zijn namelijk een enorm belangrijk onderdeel van uw lichaam, ze houden ons in evenwicht en zorgen dat we ons voort kunnen bewegen. Maar ze nemen ook veel sensaties op die het welzijn beïnvloeden. Uw voeten moeten dus goed verzorgd worden, met de veiligheidsschoenen van Sixton Peak. Bekijk hieronder het mooie aanbod van dit hoogstaande merk.

Sixton werkschoenen

De schoenen van Sixton Peak hebben een prachtig design. In het design ziet u de harmonie, nauwkeurigheid, vakmanschap en kwaliteit van het merk. De uitstraling van de schoen is eenvoudig maar er zitten veel handige en praktische elementen in verwerkt. Het zijn qua uiterlijk maar ook technisch hoogstaande werkschoenen, die steeds verder wordt ontwikkeld. Bekijk hier het mooie aanbod aan Sixton Peak werkschoenen van hoge kwaliteit op Werksupply!

Sixton werklaarzen

Sixton Peak heeft naast werkschoenen ook een mooi aanbod aan werklaarzen. Deze laarzen hebben allemaal een veiligheidsklassen van S3 waardoor ze een veiligheidsneus en -zool hebben en bestand zijn tegen vloeistoffen. Bovendien is er enorm veel keus in model en design, er zit dus voor iedereen een passend paar tussen. Of u nu gaat voor een gevoerd winter model of liever een werklaars met veters. Bekijk snel het mooie aanbod Sixton Peak werklaarzen op Werksupply en vind uw favoriet!