Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Werkjas

Of u nu opzoek bent naar een winter werkjas of een stofjas? Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan werkjassen. In de collectie werkjassen vindt u een veel verschillende soorten, maten en modellen werkjassen. De jassen zijn een voor een van uiterst goede kwaliteit en van gerenommeerde merken zoals Carhartt of Gevavi. Zo kunt u comfortabel werken, ook wanneer het waait of regent. Voor welke jas gaat u?

Werkjas heren

Het is belangrijk dat u bent voorzien van een goede werkjas. Met een werkjas kunt u namelijk met laagjes werken en heeft u het nooit te warm of te koud. Daarnaast beschermd de jas goed, zit comfortabel en is ze gemakkelijk om in te werken. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan dit soort werkjassen. Zo heeft u het het niet meer zo snel koud en kunt u gemakkelijk bewegen. Bovendien is er veel variatie in model, kleur en maat, zo zit er voor iedere man een passende werkjas tussen!

Werkjas dames

Het is algemeen bekend dat vrouwen het sneller koud hebben dan heren. Daarom is het ook extra belangrijk dat ze voorzien zijn van een goede jas, ook tijdens het werk. Op Werksuppy vindt u een mooi aanbod aan werk jassen voor vrouwen in verschillende kleuren en modellen. Zo blijft u ook tijdens het werk lekker warm. De jassen van Carhartt hebben trendy designs en zitten comfortabel, zo gaat u zorgeloos en lekker warm aan de slag!

Werkjas winter

Wanneer u opzoek bent naar een speciale werkjas voor in de wintermaanden bent u hier zeker aan het goede adres. Op Werksupply hebben we namelijk een mooi aanbod aan jassen speciaal voor in de koudere dagen. Zo blijft u heerlijk warm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een water- of winddichte winter werkjas en er is natuurlijk veel variatie in modellen, kleuren en merken. Bekijk alle winter werkjassen in de webshop en vindt u perfecte jas voor komende winter!