Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Seizoen
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Werkoverall

Een ideaal kledingstuk om in te werken is een overall. Doordat het een geheel is hoeft zich geen zorgen te maken dat de broek afzakt en zit het altijd goed. Op Werksupply bieden we een mooi assortiment aan overalls voor zowel mannen als vrouwen. De overalls komen van kwaliteitsmerken zoals Carhartt en Gevavi en gaan jarenlang mee. Bekijk het gehele aanbod en vindt u w perfecte overal!

Werkoverall heren

Of u nu werkzaam bent op de bouw en een overall zoekt met extra kniestukken of er liever eentje hebt met enorm veel zakken, bij Werksupply vindt u het allemaal. Er is een groot aanbod aan werkoveralls voor heren van topmerken. Zo kunt u comfortabel en veilig aan het werk. Daarnaast is er veel variatie in kleur en model, zo zit er voor iedereen een passend werkoverall tussen om mee aan de slag te gaan!

Werkoverall dames

Naast heren overalls hebben we op Werksupply ook een mooi aanbod aan overalls voor dames. Het is erg belangrijk dat u goede en vooral comfortabele kleding draagt wanneer u aan het werk bent. Wanneer u werkzaam bent in de techniek, bouw of industrie is een overal een prettig kledingstuk. Het kan niet afzakken en veel handigheidjes. Denk aan kniestukken of zakken. Bekijk het gehele aanbod snel op de webshop en vindt uw favoriete dames werkoverall!