Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Handgereedschap

Handgereedschap is perfect voor wat kleinere werkzaamheden in en rond het huis. Het is snel, gemakkelijk en heeft weinig voorbereiding nodig om te gebruiken. Daarnaast is het gereedschap niet groot en goed op te bergen in een schuurtje. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan verschillende soorten handgereedschap zoals multitools, zagen en zakmessen, om uw gereedschapskist mee uit te breiden. Welk handgereedschap mist u nog?

Multitool

Met een multitool heeft u meerdere gereedschappen in één. Vaak is de tool uitgerust met een schaar of tang, mes, kurkentrekker, vijl, blikopener en nog veel meer. Super handig om mee te nemen wanneer u gaat kamperen of varen bijvoorbeeld, zo komt u niet voor verrassingen te staan. De multitools zijn van hoogstaande merken zoals Leatherman en Victorinox en zijn ontzettend stevig waardoor ze jaren lang mee gaan. Bekijk de multitools en bekijk waarmee ze zijn uitgerust.

Zaag

Met een zaag kunt u gemakkelijk een stuk hout door de midden zagen of een dikke tak van een boom of struik zagen. Er zijn verschillende soorten zagen, denk aan een elektrische of handzaag bijvoorbeeld. Daarnaast is er ook verschil in tanden, een zaag met grove tanden is perfect voor zacht hout en steigerhout. Terwijl een zaag met fijne tanden beter is voor hardhout, zo wordt splinteren voorkomen. Bekijk de mooie collectie en vindt een zaak die past bij uw werkzaamheden!

Zakmes

Een zakmes is iets wat niet mag missen in uw uitrusting, al helemaal niet wanneer u gaat kamperen of hiken. Op Werksupply hebben we een prachtig mooi aanbod aan zakmessen van top merken. Denk bijvoorbeeld aan het bekende merk Victorinox van de Zwitserse zakmessen. Er is veel verschil in tools die in het zakmes zitten, zo zit er altijd een combinatie tussen die bij uw wensen past. Bekijk ze snel allemaal en vindt een zakmes die uw uitrusting compleet maakt.