Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werkschoenen

Wanneer u werkt op de bouw, techniek of transport zijn goede en stevige schoenen belangrijk. Met goede werkschoenen beschermt u uw voeten tegen mogelijke risico's op de werkvloer. Er zijn verschillende soorten veiligheidsklassen die weergeven hoe sterk de schoen is. Bekijk het mooie aanbod en vindt een schoen die past bij uw werkzaamheden en voorkeuren.

Werkschoenen heren

Goede schoenen zijn belangrijk, vooral wanneer u er heel de dag op moet lopen. Het zorgt voor voldoende ondersteuning en een goede houding. Daarnaast is het belangrijk dat uw voeten goed beschermd worden tegen mogelijke risico's. Werkschoenen kunnen beschikken over een goede stalen neus, waterdichte stoffen of een ondoordringbare zool. Voor heren hebben we vele designs die perfect zijn voor vele beroepen in de bouw, industrie en techniek.

Werkschoenen dames

Voor dames hebben we op Werksupply een mooi aanbod aan werkschoenen. Met deze werkschoenen kunt u veilig naar de werkplaats zonder dat uw voeten kans hebben op verwonding. De designs en veiligheidsklassen lopen uit een waardoor de keuze enorm breed is. Ga voor een laag model in klasse S1 of hoge schoenen met S3 klassen die uw voeten volledig beschermen. Bekijk de verschillende designs en kleuren schoenen en kies een passend paar!