Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werkschoenen S1

De werkschoenen in veiligheidsklassen S1 zijn voorzien van een stalen, aluminium of composiet veiligheidsneus. Daarnaast hebben de schoenen schokdemping in de hak en hier nemen ze ook energie door op. De werkschoenen in klassen S1P hebben dezelfde eigenschappen allen zijn ze uitgebreid met een antiperforatie tussenzool van staal of kevlar. Bekijk snel alle modellen!

Werkschoenen stalen neus

Het dragen van goede werkschoenen is enorm belangrijk, om verschillende redenen. Natuurlijk moeten uw voeten goed beschermd zijn tegen de omstandigheden op de werkvloer. De schoenen in veiligheidsklassen S1 zijn bijvoorbeeld voorzien van een veiligheidsneus. Daarnaast moeten de schoenen ook prettig lopen aangezien u er een groot gedeelte van de week op loopt. Ze moeten dus comfortabel zitten en netjes passen. Op Werksupply is een mooi aanbod aan werkschoenen die aan deze eisen voldoen!

Werkschoenen S1P

Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan werkschoenen in onder andere veiligheidsklasse S1P. Schoenen met dit keurmerk zijn voorzien van een beveiligde neus en zool en hebben een absorberende hiel, deze is bestand tegen olie, loog en zuur. De werkschoenen zijn te vinden in verschillende modellen voor zowel dames als heren. Met een goed paar werkschoenen in de klassen S1P kunt u goed voorbereid en veilig aan het werk!