Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werklaarzen Dames

Hieronder vindt u een mooie collectie aan werklaarzen geschikt voor dames. Wanneer u nieuwe werklaarzen zoekt is het belangrijk om naar een paar dingen te kijken. Denk aan comfort, veiligheidskeurmerk, materiaal en design natuurlijk. U loopt een groot gedeelte van de week op deze laarzen dus dan moeten ze natuurlijk perfect aansluiten op uw wensen.

Winter werklaarzen

Werk gaat (bijna) altijd gewoon door, weer of geen weer. Dit betekend dat er natuurlijk ook in de winter doorgewerkt moet worden. Iets waar vrouwen wel eens last van hebben in de winter zijn koude voeten… Dan is het natuurlijk erg fijn om goede winter laarzen te hebben om die koude voeten te voorkomen. Op de website vindt u een aantal goede winter werklaarzen die van binnen zijn gevoerd met wol. Zo blijven uw voeten lekker warm en kunt u comfortabel door blijven werken.

Dames werklaarzen

Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan werklaarzen voor dames. In de collectie vindt u verschillende soorten laarzen gekeken naar de materialen, design en veiligheid. De veiligheidsklassen gaan bij werklaarzen van S3 tot en met S5. Er is dus in iedere veiligheidsklassen een passende dames werklaars. Gaat u bijvoorbeeld voor een rubberlaars met een veiligheidsklassen S5 of toch liever een gevoerde leren laars die uw voeten heerlijk warm houdt? De keuze is geheel aan u, bekijk snel het gehele assortiment.