Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werklaarzen

Op Werksupply vindt u naar werkschoenen, werkkleding en gereedschap ook een mooi aanbod aan werklaarzen. De laarzen op de webshop zijn van uiterst hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklasse. Daarnaast is er ook veel variatie in hoogte en kleur. Bekijk snel de gehele collectie werklaarzen van topmerken zoals Sixon Peak en Dunlop. Voor welk paar gaat u?

Werklaarzen heren

Wanneer u op zoek bent naar een mooi paar werklaarzen voor heren bent u bij Werksupply zeker aan het juiste adres. Alle laarzen op de website zijn van uiterst hoge kwaliteit, maar dat kan ook niet anders met topmerken zoals Dunlop en Grisport. Daarnaast zijn er laarzen in verschillende veiligheidsklassen. Het is belangrijk dat u de juiste schoenen draagt tijdens het werken om zo uw voeten goed te beschermen en comfort te geven. U loopt namelijk een groot deel van de week op deze laarzen.

Werklaarzen dames

Naast herenlaarzen hebben we ook een mooi aanbod aan werklaarzen voor dames. Binnen de collectie op de site is er veel keus als het gaat om veiligheidsklassen, materiaal, merk en kleur. Zo zit er voor iedere vrouw een passend paar werklaarzen tussen. Wanneer u werkzaam bent in de industriële sector, techniek of landbouw is het hebben van goede laarzen een must. Bekijk snel het aanbod en vindt een paar laarzen wat zowel bij u als bij uw werk past.

Werklaarzen S3

Net als bij veiligheidsschoenen wordt er ook bij laarzen gewerkt met veiligheidsklassen. Dit is belangrijk aangezien u uw voeten wel op de juiste manier moet beschermen tegen risico's op de werkvloer. Voor laarzen gelden de klassen S3 tot en met S5. Een werklaars met veiligheidsklassen S3 is voorzien van een stalen neus en zool wat uw voeten goed beschermd. Daarnaast lopen de laarzen comfortabel, daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende varianten. Bekijk de gehele collectie op Werksupply!