Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Hoogte
Zool
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

S2 Werkschoenen

Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan werkschoenen in veiligheidscatagorie S2. Deze werkschoenen zijn voorzien van antislip, een gesloten hiel, energie-absorberend vermogen in de hiel, waterdichtheid, een veiligheidsneus en brandstof bestendigheid van de zolen. Bekijk de gehele collectie en vindt uw favoriet binnen deze veiligheidsklassen!

S1 werkschoenen

Wanneer uw werkschoenen nodig heeft die in veiligheidsklassen S1 vallen moeten de schoenen aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet de schoen voorzien zijn van een veiligheidsneus die uw tenen beschermen. Daarnaast moeten ze antistatisch eigenschappen hebben en energie in de hiel absorberen. De schoenen zijn vooral geschikt voor werk in droge omstandigheden of binnen, ze ademen namelijk goed door en zijn gedampt. Perfect voor in een magazijn of distributiecentrum.

Werkschoenen S2

Werkschoenen in veiligheidsklassen S2 zijn voorzien van de zelfde eigenschappen als de schoenen die onder de klasse S1 vallen. Echter bieden deze schoenen meer weerstand tegen water. De schoenen kunnen uw voeten tot 60 minuten lang droog houden. Hierdoor zijn de schoenen perfect voor lichten buiten of binnen activiteiten. Op Werksupply vindt u een mooie collectie aan werkschoenen in klassen S2 met verschillende designs en pasvormen. Bekijk ze snel en vindt uw favoriet!