Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

carhartt_werksupply

Carhartt is een van de bekendste merken als het gaat om werkkleding en schoenen. Het Amerikaanse merk is opgericht rond 1889 in Detroit door Hamilton Carhartt en is vandaag de dag nog steeds in handen van dezelfde familie. De missie van de oprichter wordt dus nog steeds sterk doorgevoerd. Het merk maakt de beste duurzame kleding die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit, comfort en mooie ontwerpen. Bekijk snel de grote collectie op Werksupply!

Carhartt werkkelding

Het Amerikaanse familiebedrijf Carhartt heeft een prachtige en uitgebreide lijn aan werkkleding voor veel verschillende werkzaamheden. Oorspronkelijk was de kleding voor spoorwerkers maar al snel ontdekte ook andere werklieden de goede kleding van Carhartt. Vandaag de dag is de robuuste, duurzame, comfortabele en betaalbare werkkleding nog steeds super populair onder vele klussers en arbeiders. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan verschillende soorten werkkleding. Bekijk alles snel op Werksupply!

Carhartt werkkledij

Wanneer u werkzaam bent in de bouw, techniek of zelf veel in en rond het huis bezig bent zijn goede werkkleren belangrijk. Ze zorgen ervoor dat u comfortabel kunt bewegen en dat beschermd wordt. Een van de bekendste merken op dit gebied is toch wel Carhartt, zij hebben een mooie en uitgebreide collectie aan werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. Van een overall tot bodywarmer en van shirt tot korte broek. Bekijk het mooie aanbod van Carhartt op Werksupply en kom goed gekleed naar uw werk.