Type Product
Materiaal
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Tuingereedschap

Een tuin heeft veel onderhoud nodig, alle bomen struiken en bloemetjes moeten er netjes bij staan. Voor het bijhouden van uw tuin zijn veel verschillende soorten gereedschap beschikbaar. Hier op Werksupply vindt u ook een mooi aanbod aan verschillende soorten tuingereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een heggenschaar, bijl of snoeischaar. Met deze hoogwaardige gereedschappen houdt u uw tuin gemakkelijk netjes!

Heggenschaar

Wanneer u een heg heeft heeft u natuurlijk ook een heggenschaar nodig om hem netjes bij te kunnen houden. Met de heggenscharen die u vindt op Werksupply moet dat zeker goed komen. De heggenscharen zijn namelijk van uiterst hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Ga bijvoorbeeld voor een telescoopheggenschaar wanneer u een hoge heg heeft. Zo ligt uw voor- en achtertuin er altijd netjes bij. Bekijk de gehele collectie en vindt een heggenschaar die perfect is voor u!

Snoeischaar

Iets wat niet kan missen in uw schuur of gereedschapskist is een goede snoeischaar. Hier op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan snoeischaren van kwaliteit merken zoals Fiskar. Kijk eerst goed wat u allemaal wil gaan snoeien voordat u een snoeischaar gaat kopen. Gaat u bijvoorbeeld takken snoeien? Bloemen of een struik? Dit heeft namelijk veel invloed op de soort schaar die u aan moet schaffen. Bekijk de gehele collectie en vindt de snoeischaar die bij u en uw tuin past!

Bijl

De bijl is een gereedschap wat eeuwen lang terug gaat en nog steeds enorm veel gebruikt wordt. Een bijl is er in verschillende soorten en maten en kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Van kampeerders die een klein stuk hout nog kleiner willen maken voor een vuurtje, tot gehele bomen die er mee worden gekapt. Hier op Worksupply vindt u een mooi aanbod aan verschillende bijlen die uw gereedschap collectie compleet maken.