Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Seizoen
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Werkoverall Heren

Wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de bouw of techniek dan is een overal perfect om te dragen tijdens het werk. Een werkoverall is super praktisch en ook veilig om te dragen. Er zijn vele verschillende soorten overalls gekeken naar stof, kleur en model. Bekijk de gehele collectie heren overalls op Werksupply en vindt uw favoriet!

Bib overall

Het heren overall Bib van Carhartt is enorm populair en dat is niet zonder reden. Het overall is volledig ontworpen op basis van feedback van harde werkers die de kleding van Carhartt iedere dag dragen. Van het elastiek in de taille tot aan het vlak op de boorden. Daarnaast is het overal gemaakt van heavyweight katoenen wat zorgt voor stevigheid en zit ook nog eens heerlijk. Het overall is afgewerkt met een een dubbele laag bij de knieën en voldoende zakken. De perfecte overall voor iedere man!

Amerikaanse werkoverall

Amerikaanse overalls zijn een absolute must voor veel vakmannen. Dat is ook niet zo gek aangezien een Amerikaans overall beschikt over geweldige eigenschappen die zorgen dat u comfortabel aan de slag kunt. Er zijn bijvoorbeeld Amerikaans overalls die waterafstotend zijn of beschikken over een hamerlus en / of meerdere kniezakken. Zo gaat u geheel voorbereid te werk. Bekijk snel het gehele aanbod en vindt uw perfecte overal!