Type Lamp
Materiaal
Soort Licht
Kleur
Oplaadbaar
Waterbestendig
Merk
Bereik (meter)
Prijs
Levertijd
Korting

Zaklamp

Een zaklamp is voor iedereen en voor iedere leeftijd, of u nu van de tent naar het toiletgebouw moet midden in de nacht, meedoet aan een spooktocht of aan het werk bent in het donker. De zaklamp geeft licht op de plek waar u het nodig heeft en zorgt dat u verder kunt met hetgeen waar u mee bezig bent. Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan zaklampen voor verschillende activiteiten. Bekijk ze snel en vindt de zaklamp die geschikt is voor u!

Oplaadbare zaklamp

Er zijn verschillende soorten oplaadbare zaklampen. Natuurlijk is er ten eerste verschil in sterkte en het aantal meters dat de zaklamp kan reiken. Maar daarnaast is er ook verschil in de manier van opladen. Gaat u voor een zaklamp die oplader met USB en wel tot 2 uur lang mee gaat? Of gaat u liever voor een zaklamp die u kunt opladen door middel van zonne-energie of door aan een hendel te draaien. De keuze is geheel aan u, bekijk snel het gehele aanbod op Werksupply!

Led zaklamp

Op de website Werksuppy hebben we een heel mooi aanbod aan verschillende zaklampen. De manier van opladen, de reikwijdte, levensduur en ook het soort licht verschilt per zaklamp. Wanneer we kijken naar het soort licht zien we dat steeds meer zaklampen led verlichting hebben. Door het gebruik van led heeft de zaklamp een langere levensduur en is ook het licht zelf sterker. Bekijk snel het gehele aanbod aan led zaklampen!