Autogereedschap

Als er iets regelmatig onderhoud nodig heeft is het uw auto wel. Een deel gebeurt natuurlijk bij de garage maar sommige dingen kunt of moet u soms zelf doen. Dan is goed gereedschap geen overbodige luxe. Op Werksuppy vindt u een mooi aanbod aan gereedschap speciaal voor in en rond de auto, denk bijvoorbeeld aan een bougiesleutel of kruissleutel om uw banden mee los te draaien. Bekijk snel het aanbod en kom niet voor verrassingen te staan.

Bougiesleutel

Met een bougiesleutel heeft u met een handomdraai de bougies uit uw motorblok. Zo kunt u ze vervangen of schoonmaken wanneer ze daar aan toe zijn. Het is een goede bougiesleutel kunt u er ook redelijk gemakkelijk bij aangezien de sleutel in hoeken gebogen kan worden. Aan de binnenkant zit een rubberen ringetje zodat er genoeg rip is en de bougie er gemakkelijk uit gaat. Bekijk het aanbod van verschillende bougiesleutels snel hier op Werksupply!

Kruissleutel

Bijna iedereen heeft er wel eentje in zijn auto liggen en dat is ook erg verstandig, een kruissleutel. Met een kruissleutel draait u gemakkelijk moeren en bouten los zonder te veel kracht en moeite. Door de kruislingse vormgeving van de staven ontstaat er een hefboom en kost het u weinig kracht en moeite. Aan de vier uiteinden zit ieders een andere maat moerdop zodat er altijd een passende tussen zit en u de moeren of bouten zeker weten los krijgt.