Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Werkbroek Dames

Wanneer u opzoek bent naar een passende werkbroek voor vrouwen kunt u op Werksupply zeker slagen. Hier vindt u een mooi assortiment aan vrouwen werkbroeken die de perfecte combinatie zijn tussen comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zo gaat u goed voorbereid aan de slag! Bekijk hieronder het gehele aanbod, welke werkbroek is uw favoriet?

Dames werkbroek

Het is belangrijk dat u een goede broek draagt naar uw werk, al helemaal wanneer u werkzaam bent in de techniek of bouw. Als vrouw zijnde is het natuurlijk ook fijn als een broek netjes past, heren werkbroeken dragen als vrouw zijnde is in deze tijd een no go! Bekijk op Werksupply een mooi aanbod aan passende werkbroeken voor vrouwen die heerlijk zitten, gemakkelijk zijn in gebruik en uw benen goed beschermen. Lang, kort, blauw, zwart, de keus is geheel aan u!

Werkshort dames

Ook in warmer weer moet er natuurlijk gewerkt worden, op dat moment zijn werkshort ideaal om te dragen. Ondanks dat ze een stuk korter zijn zijn ze vaak wel voorzien van evenveel zakken en handigheidjes als een lange werkbroek. Daarnaast zijn de dames werkshorts van hoge kwaliteit en prachtige merken, zo gaan ze jarenlang mee en heeft u er veel plezier van. Ook is er veel keus in model, lengte en kleur, voor welk werkshort gaat u?