Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Werkjas Heren

Wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de bouw of techniek is goede werkkleding belangrijk. Zo ook een werkjas, voor wanneer het wat frisser is. Het is natuurlijk belangrijk dat de jas comfortabel zit, de juiste hoeveelheid warmte afgeeft en veilig is. Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan jassen die hieraan voldoen. Bekijk de gehele collectie en vindt uw perfecte werkjas.

Werkjas heren winter

Als het wat kouder begint te worden is het prettig om een iets warmere werkjas te dragen. Natuurlijk hebben we ook werkjassen voor in de wintermaanden op Werksupply. De heren winterjassen zijn heerlijk gevoerd en bieden veel warmte. Daarnaast is er veel variatie in model, handigheidjes die de jas heeft en is er de keuze voor een wind- of waterdichte jassen. Zo bent u tegen alle weersomstandigheden bestand.

Werk jassen heren

Een werkjas is belangrijk, in de koudere maanden draagt u hem vaak en dan moet hij natuurlijk wel comfortabel zitten. De werkjassen die u vindt op Werksupply voldoen zeker aan deze eisen. Daarnaast is er nog veel meer keus, wilt u bijvoorbeeld graag een wind- of waterdichte jas? Een jas met een capuchon, veel zakken of toch liever niet? De keuze is geheel aan u. Bekijk het aanbod kwaliteit werkjassen en vindt de jas die bij u past!