Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen zijn helemaal terug van weggeweest. Klompen zijn altijd populair geweest om in te werken alleen heeft het even geduurd voordat er klompen werden gemaakt met stalen neuzen en veilige zolen. Toen deze eenmaal in de winkels lagen werden ze binnen no time weer populair. Bekijk ons mooie aanbod aan veiligheidsklompen op Werksupply!

Werkklompen met stalen neus

Wanneer u werkt in de logistiek of techniek is het belangrijk dat u stevige schoenen draagt. Naast stevig moeten ze ook uw voeten goed beschermen. Werkklompen met een stalen neus zijn een goede optie om te dragen tijdens uw werk en uw voeten goed te beschermen. Daarnaast zijn ze enorm comfortabel, gemakkelijk aan en uit te doen en hygiënisch. De klompen op de webshop zijn van uiterst hoge kwaliteit en beschermen uw voeten goed tegen risico's op de werkvloer.

Veiligheidsklompen S3

Veiligheidsklompen met een S3 normering zijn populair onder vele mensen. Dit is ook niet zo gek aangezien de klompen voorzien zijn van een beschermneus, schokabsorberende hak antistatische eigenschappen en een brandbestendige zool. Daarnaast zijn de klompen gemakkelijk aan en uit te trekken waardoor u snel van schoenen kunt wisselen waneer nodig. Misschien verwacht u bij klompen een soort instappers maar dat is zeker niet zo. Ze sluiten goed aan, lopen heerlijk en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.