Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidslaarzen Dames

Op Werksupply bent op aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar veiligheidslaarzen voor dames. Hier vindt u een mooi aanbod aan hoogwaardige laarzen van kwaliteitsmerken zoals Dunlop en Grisport. Daarnaast is er keus in veiligheidsklassen, materiaal en pasvorm. Bekijk snel de collectie en vind een paar wat bij u past!

Veiligheidslaarzen S3

Laarzen hebben verschillende veiligheidsklassen. De veiligheidsklassen S4 en S5 staan respectievelijk garant voor een stalen neus (S4) en stalen neus én zool (S5), waardoor u uw werk extra veilig kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er ook laarzen met klassen S3, dit zijn vaak leren laarzen en dus niet geheel waterdicht. Alle veiligheidslaarzen op Werksupply zijn van uiterst hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. De laarzen zijn van merken zoals Safety Jogger, Gevavi en Dunlop.

Dames veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen zijn prettig om te dragen wanneer u werkzaam bent in de industrie, landbouw of techniek. Ze beschermen uw voeten uiterst goed, zitten comfortabel en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan veiligheidslaarzen speciaal voor dames. De pasvorm is hierop aangepast en ook de beschikbare maten zijn voor dames. Daarnaast is er veel variatie gekeken naar materiaal, veiligheidsklassen, kleur en design. Bekijk snel de collectie en vindt uw favoriet!