Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidslaarzen

Naast veiligheidsschoenen en klompen zijn laarzen ook populair om te dragen tijdens het werk. Laarzen worden al lang niet meer alleen in de winter gedragen, ze zijn heel het jaar door populair. Ze beschermen uw voeten goed, zijn hoger dan hoge werkschoenen en gaan gemakkelijk aan en uit. Daarnaast is het loopcomfort flink verbeterd in de afgelopen jaren. Voor welke veiligheidslaarzen gaat u?

Veiligheidslaarzen heren

Bent u opzoek naar goede veiligheidslaarzen voor op uw werk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op Werksupply hebben we een mooi aanbod aan veiligheidslaarzen voor heren in verschillende soorten en maten. Ten eerste bieden we laarzen met verschillende veiligheidsklassen, van S3 tot en met S5. Daarnaast is er ook verschil in het materiaal waar de laars van is gemaakt, gaat u voor leer, rubber of synthetisch. De keuze is geheel aan u. Bekijk snel de gehele collectie en vindt een paar heren veiligheidslaarzen die bij u en uw werk passen!

Veiligheidslaarzen dames

Op Werksupply bieden we een mooi aanbod aan veiligheidslaarzen voor dames. Laarzen zijn terug van weggeweest en super populair. Ze hebben vele voordelen dus het is ook eigenlijk helemaal niet gek. Ten eerste is het loopcomfort wat flink verbeterd is, de laarzen sluiten netjes aan op de voet en hebben een comfortabel voetbed. Daarnaast gaan ze gemakkelijk aan en uit en ze zijn hoog waardoor en niet snel iets in valt. In het assortiment zitten laarzen van verschillende materialen en met mooie designs. Voor welk paar gaat u?