Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidslaarzen Heren

Veiligheidslaarzen zijn prettig om te dragen wanneer u werkzaam bent in de landbouw, techniek of industrie bijvoorbeeld. Laarzen zijn waterdicht en hebben een goed antislip zool. Daarnaast zijn veiligheidslaarzen ook nog uitgerust met een veiligheidsneus en stevige zool. Bekijk het gehele assortiment aan veiligheidslaarzen voor heren hieronder en vindt uw favoriet!

S3 werklaarzen

Veiligheidslaarzen zijn verdeeld in veiligheidsklassen, hoe hoger de klassen hoe beter de laarzen beschermen. De veiligheidsklassen lopen bij laarzen van S3 tot en met S5. Wanneer een laars in klassen S3 valt zijn de laarzen antistatisch, hebben een veiligheidsneus en vuil- en zijn waterafstotend. Daarnaast hebben ze ook een veiligheidszool die voorkomt dat er voorwerpen via de zool kunnen binnendringen. Bekijk snel het gehele assortiment en vindt een paar die uw voeten veilig en comfortabel houdt.

Heren veiligheidslaarzen

Weet u of uw werkschoenen wel veilig genoeg zijn voor de omgeving waar u in werkt? En zitten uw huidige schoenen nog wel naar wens? Veiligheidslaarzen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest, misschien is het wel wat voor u. Ze hebben namelijk een prettige pasvorm en beschermen tegen risico's op de werkvloer. De veiligheidslaarzen op Werksupply zijn van uiterst hoge kwaliteit. Maar dat kan ook niet anders met merken zoals Dunlop, Grisport of Sixton Peak. Bekijk snel het assortiment en scoor een nieuw paar werklaarzen!