Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen

Goede werkschoenen zijn een pre wanneer u werkt in een omgeving met mogelijke risico’s. Daarnaast is comfort ook belangrijk wanneer u de gehele dag staat of loopt. Gelukkig hebben we op Werksupply een ruim aanbod aan veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren. Bekijk de mooie designs en verschillende veiligheidsklassen om zo de perfecte schoen voor u te vinden!

Veiligheidsschoenen dames

Op Werksupply hebben we veiligheidsschoenen voor dames en heren. De schoenen voor dames zijn er in kleinere maten zodat ze goed aansluiten aan de vrouwen voet. Natuurlijk zijn alle schoenen voorzien van de juiste veiligheidsonderdelen zoals een stalen neus, waterdichte stof en/of absorberende hiel. Daarnaast is er veel keus in model en kleur, zo zit er voor iedere vrouw een passende schoen tussen. Welke veiligheidsschoen heeft uw voorkeur?

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsschoenen hebben als doel om uw voeten te beschermen op de werkvloer. Wanneer u gaat voor schoenen in veiligheidsklassen S3 heeft u de meeste bescherming. Schoenen in klassen S3 zijn voorzien van een beveiligde neus en zool, een absorberende hiel en antistatische eigenschappen. Ook is de schoen waterdicht en bestand tegen olie, loog en zuur en beschermen ook nog tegen doorboring door scherpe voorwerpen. Bekijk alle modellen in deze klassen en vindt de perfecte schoen voor u!