Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen Dames

Wanneer u opzoek bent naar een mooi paar veiligheidsschoenen voor dames dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Op Werksupply vindt u alles wat nodig is om comfortabel en veilig aan het werk te gaan, en daar horen veiligheidsschoenen zeker bij. Bekijk snel het gehele aanbod en vindt de schoen die aan uw eisen voldoet!

Dames veiligheidsschoenen

Op Werksupply vindt u een mooi aanbod aan veiligheidsschoenen voor dames, ook wel werkschoenen genoemd. Het verschil tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen is de de overneus, die veiligheidsschoenen wel en werkschoenen niet zit. Een overneus, ook wel kruipneus genoemd zit in de schoen om slijtage te voorkomen. De kruipneus loopt namelijk vanuit de zool over de neus van de schoen. Mocht u dus voor uw werk veel geknield zitten dan zouden uw schoenen snel kunnen slijten, maar met een schoen met kruipneus gebeurd dit een stuk minder snel.

Veiligheidsschoenen S3 dames

Kijkt u wel eens naar de veiligheid die uw schoenen bieden? Het is belangrijk dat u de juiste schoenen draagt op uw werk die uw voeten optimaal beschermen voor alle risico’s. Aan de schoenen is gemakkelijk te zien of ze geschikt zijn, door de veiligheidsklassen die er aan de schoenen wordt toegekend. De klassen lopen van S1 tot en met S3, waar S3 het beste beschermd. Deze schoen is onder andere voorzien van een ondoordringbare zool, gesloten hiel, profielzool, veiligheidsneus en nog veel meer. Bekijk snel alle schoenen en vindt het paar wat geschikt is voor uw werkzaamheden!