Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen Heren

Op Werksupply vindt u een mooie collectie aan veiligheidsschoenen voor heren. Met de juiste schoenen kunt u jaren lang doen en ze beschermen uw voeten natuurlijk goed. Er is volop keus in veiligheidsklassen, model en kleur. Daarnaast zijn de schoenen van kwaliteit merken zoals Grisport en Sixton Peak. Zo zit er voor iedere man een passende veiligheidsschoenen tussen!

Heren veiligheidsschoenen

Voor mannen die werken in de bouw, logistiek, techniek of industrie is het belangrijk dat ze goed schoeisel dragen. Uw voeten lopen op vele bouwplaatsen risico en u wilt uw voeten natuurlijk goed beschermen. Dit moet met goede veiligheidsschoenen wel lukken, zo kunt u gerust aan het werk. Daarnaast moeten de schoenen er ook nog een beetje leuk uitzien en lekker zitten, u loopt er immers een groot deel van de week op. Met de veiligheidsschoenen van topmerken zoals Grisport, Dunlop en Safety Jogger hoeft u zich geen zorgen te maken. Bekijk snel het gehele aanbod op Werksupply.

Veiligheidssneakers

Wanneer u aan veiligheidsschoenen denkt, denkt u waarschijnlijk aan grote grove schoenen die enorm zwaar zijn en er vooral oncharmant uit zien. Dit soort veiligheidsschoenen bestaan zeker nog, maar er is de afgelopen jaren veel verbeterd waardoor de schoenen er steeds hipper uitzien. Bij velen heeft u niet eens voor dat het veiligheidsschoenen zijn. Ga voor een coole sneaker met een witte zool en veters, of een boot met een hippe zand kleur. Bekijk snel de collectie aan veiligheidsschoenen op Werksupply en kies uw favoriete paar!